Kuuhullut ja muut esitykset

Kaipaatko tilaisuuteesi/ tapahtumaasi mielenkiintoista ja persoonallista ohjelmaa? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai aluetaiteilijoita/ sirkushahmoja elävöittämään tapahtumaasi!

Sirkuskoulu Kuun esiintyvä ryhmä Kuuhullut keikkailee monenmoisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Keski-Pohjanmaan/ Pohjanmaan. Ryhmä koostuu kymmenestä 9-15-vuotiaasta lapsesta ja nuoresta. Esityksiä on nähty mm. kaupunkitapahtumissa, yksityisten, yritysten ja järjestöjen yksityistilaisuuksisssa, avajaisissa, kauppakeskusten tilaisuuksissa. Ryhmäläiset esittävät omia sirkuslajejaan kuten akrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa/pyramideja, hulavanteita ja tasapainoilua palloilla ja yksipyöräisillä, niin soolona, duona kuin ryhmänäkin. Kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 30 minuuttiin ja esitys voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi voit tilata myös sirkushahmoja/aluetaiteilijoita jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden tunnelmaa. Esitykseen voi lisätä myös sirkustyöpajan jolloin myös yleisö pääsee itse kokeilemaan erilaisia sirkustaitoja. Tilaamalla esityksen Sirkuskoulu Kuun kautta tuet työtämme, lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Katso TÄSTÄ kuvia esityksistämme!

Kuuhullut SahaSirkusFest 2022

Kuuhullut: Sirkusnäytös

Sirkuskoulu Kuun esiintyvän ryhmän oppilaiden vauhdikas ja hurmaavan monipuolinen esitys. Ryhmässä mukana 9 eri-ikäistä lasta, jotka esiintyvät soolona ja duona omilla sirkuslajeillaan. Teoksessa nähdään muun muassa akrobatiaa, pariakrobatiaa, pyramideja, hulavanteita, tasapainopalloja ja yksipyöräisiä. HUOM! Ryhmän ilma-akrobaateilla (rengastrapetsi, vertikaalikangas) oma erillinen näytös johon liput myydään erikseen.

Kesto: 30min
Kohdeyleisö: Koko perhe

Kuuhullut: Ilma-akrobatianäytös

Tunnelmallisessa ja kauniissa ilma-akrobatianäytöksessä Kahvila Sahan sisätiloissa nähdään neljän 10-16-vuotiaan päälajinumerot omilla lajeillaan. Vertikaalikangas-duon lisäksi nähdään kaksi rengastrapetsisooloa.

Kesto: 20min
Kohdeyleisö: Koko perhe

Ota yhteyttä:
Sara Airola
sara@sirkuskoulukuu.fi

Sirkuskoulu Kuu koordinoi myös muita alueen sirkusesityksiä:

Sara Airola & Torso Projekt:

Sara Airolan hulavannesoolo SAHARA soveltuu monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, niin sisä -kuin ulkotiloihinkin, lapsille ja aikuisille. Esitys koostuu vannetanssista sekä useamman vanteen hulavannenumerosta ja on toteutettavissa myös pimeässä hohtavilla led-vanteilla. SAHARA on vieraillut mm. synttäreillä, nimiäisissä, pikkujouluissa, toreilla, markkinoilla, kauppakeskuksissa, yritystapahtumissa, tyky-päivissä, palkintojenjakotilaisuuksissa, vanhainkodeissa, päiväkodeissa, kouluilla, bändien ja artistien kanssa. Esitys on tilattavissa livemusiikilla tai tallenteella. Kesto 10-20 min.

Torso Projekt on Sara Airolan luotsaama nykysirkusryhmä joka tutkii sirkuksen olemusta vaihtuvin työryhmin ja kokoonpanoin. Esitykset mm. HUSH!, SOOMA ja MUMMI1957. Esityksistä HUSH! Ja SOOMA vaativat sisätilan ja ovat kestoltaan 30min. Pyydäthän tekniset tiedot. SOOMA soveltuu monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja kesto on muokattavissa tilaajan toiveiden mukaisesti. Lisätiedot: www.saraairola.com

Ota yhteyttä:
Sara Airola
torsoprojekt@gmail.com
0407090225

© 2022 Sirkuskoulu Kuu Oy

Sara Airola
040-7090225
sara@sirkuskoulukuu.fi

Elina Holopainen
045-1346113
elina@sirkuskoulukuu.fi