Tilausesitykset

Kaipaatko tilaisuuteesi/ tapahtumaasi mielenkiintoista ja persoonallista ohjelmaa? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai aluetaiteilijoita/ sirkushahmoja elävöittämään tapahtumaasi!

Sirkuskoulu Kuun esiintyvä ryhmä Kuuhullut keikkailee monenmoisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Keski-Pohjanmaan/ Pohjanmaan. Ryhmä koostuu kymmenestä 10-16-vuotiaasta lapsesta ja nuoresta.

Esityksiä on nähty mm. kaupunkitapahtumissa, yksityisten, yritysten ja järjestöjen yksityistilaisuuksisssa, avajaisissa, kauppakeskusten tilaisuuksissa. Ryhmäläiset esittävät omia sirkuslajejaan kuten akrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa/pyramideja, hulavanteita ja tasapainoilua palloilla ja yksipyöräisillä, niin soolona, duona kuin ryhmänäkin. Kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 30 minuuttiin ja esitys voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi voit tilata myös sirkushahmoja/aluetaiteilijoita jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden tunnelmaa.

Esitykseen voi lisätä myös sirkustyöpajan jolloin myös yleisö pääsee itse kokeilemaan erilaisia sirkustaitoja.

Tilaamalla esityksen Sirkuskoulu Kuun kautta tuet työtämme, lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Katso TÄSTÄ kuvia esityksistämme!

Ota yhteyttä:
sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2023 Sirkuskoulu Kuu Oy

Sara Airola
040-7090225
sara@sirkuskoulukuu.fi

Elina Holopainen
045-1346113
elina@sirkuskoulukuu.fi