Synttärit, polttarit ja TYHY-päivät

Synttärit

Vietä unohtumattomat syntymäpäivät Kuussa!

Synttärisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa tutustumaan sirkusmaailmaan ja kehittelemään omia temppujaan haluamillaan lajeilla!

Sirkuskoulultamme löytyy mm.

Sirkussali on käytössä kahden tunnin ajan, joista ensimmäinen 45min käytetään sirkusopetukseen ja välineiden käytön opastukseen.

Synttäripaketti ei sisällä tarjoiluja mutta sirkuskoululle saa tuoda omat herkut ja astiat löytyvät kaikki paikan päältä (lautaset, kupit, lusikat, haarukat, veitset, erikokoisia kulhoja ja kippoja, tarjoilulautanen, servetit, pillit)

Synttäripäivät/ajat Kuussa ovat

Maksimi osallistujamäärä 15hlö (sis.sankarin). Liikkumiseen sopivat, vetoketjuttomat vaatteet päälle ja terävät/roikkuvat korut pois.

Sirkuskoululle voitte saapua 15min ennen synttärivarauksen alkua.

Hinta 150€ (maksu kortilla, tasarahakäteisellä tai laskulla)
Varaukset sara@sirkuskoulukuu.fi

Polttarit

Vietä unohtumattomat polttarit Kuussa! Polttarisankari pääsee yhdessä vieraiden kanssa kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja aina jongleerauksesta ilma-akrobatiaan ja hulavanteista tasapainoiluun! Sirkuskoulultamme löytyy laaja valikoima jongleerausvälineitä, hulavanteita, nuora, trapetsit, ilma-akrobatiakankaat, airtrack, tasapainopallot/rullat sekä yksipyöräiset. Halutessanne voitte valita myös yhden lajin kuten pariakrobatian, ilma-akrobatian, hulavanteet, jongleerauksen tai tasapainoilun ja viettää hauskan ja hikisen ikimuistoisen sirkuspäivän!
Hinta: 150€
Varaukset sara@sirkuskoulukuu.fi

Tyhy

Yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointi/virkistyspäivä on yhteisöllinen, osallistava ja ryhmähenkeä vahvistava sirkustyöpaja joka koostuu hauskoista ja vuorovaikutusta vahvistavista sirkusharjoitteista. Tutustumme eri sirkuslajeihin kuten jongleeraukseen, tasapainoiluun, hulavanteisiin ja ilma/pari-akrobatiaan niin pareittain kuin ryhmänäkin. Työpajan voi halutessaan valita myös vain tietyillä sirkuslajeilla kuten ilma-akrobatia tai tasapainoilu.
Pyydä tarjous sara@sirkuskoulukuu.fi

© 2024 Sirkuskoulu Kuu Oy

Puh: 040 6354087